Bedrijfsfilosofie

Advies krijgen we als mens vaak gevraagd en ongevraagd. Vaak komen we ook tot de conclusie dat een goed resultaat niet te behalen is zonder goed advies. Twee weten immers meer dan één. Zeker als je als professional te maken krijgt met de uitvoering van een complex (civieltechnisch) project, met explosievenonderzoek, waar je niet elke dag mee van doen hebt.

Het is dan prettig als er betrouwbare partijen zijn die al vaker met het bewuste bijltje hebben gehakt en je op weg kunnen helpen. Dit scheelt tijd en uiteindelijk ook geld. Lambers Advies is zo’n partij die u op weg kan helpen.

Advies waarmee uw doel wordt bereikt

Wat maakt nu dat Lambers Advies een goed advies geeft waarmee uw doel wordt bereikt?

Onafhankelijke specialist

U kent het misschien wel; het gevoel dat een adviseur naar zijn eigen straatje adviseert. Dat zal u met het inschakelen van Lambers Advies niet gebeuren. Lambers Advies richt zich uitsluitend op de voorbereiding, het uitschrijven van de scope van het project en het bepalen van de kaders. Bij de aanbesteding die volgt uit de beschrijving van het project kan ik u behulpzaam zijn. Eventueel nog om toezicht te houden op de werkzaamheden.

Lambers Advies richt zich dus niet op de uitvoering van projecten en heeft op ​geen enkele manier verbintenis met de uitvoerende partijen welke het project worden gegund. Oftewel; u voorkomt hiermee ‘de dubbele petten problematiek’. Zo bent u verzekerd van onafhankelijk advies en de beste beschrijving van uw project.

Uitgangspunt en zuiverheid

Bij onafhankelijke advisering is het niet: en advies en uitvoering, maar of advies of uitvoering.
Lambers Advies heeft geen enkele verbintenis met een uitvoerende partij en is daarmee het enige echt onafhankelijke adviesbureau in de explosieven branche!

Doelstelling

Als adviesbureau dat actief is in de explosievenopsporing en vliegtuigbergingen WOII, heeft Lambers Advies zich ten doel gesteld voor iedere klant het volgende te bereiken:

  • het creëren van vertrouwen;
  • het geven van deskundig advies door mee te denken;
  • hierdoor het besparen van geld en het besparen van tijd door ieder vraagstuk zo efficiënt mogelijk aan te pakken.

U bepaalt altijd zelf de tijdsduur van de opdracht.